Benzon Arms ApS kan tilbyde finansiering af dit køb, op til 75000,-  – Og det gælder ALT lige fra våbenkøb, bøssemagerarbejde og til patroner.

Du kan nu også søge et lån via. hjemmesiden, uden at du bliver forstyrret og gennemføre hele processen fra hjemmesiden.
Vælg den varer du gerne vil købe, og klik på Lån-let i stedet for betaling med kort - det er nemt..:-)

23 mdr. rentefrit
Bliv forhåndsgodkendt til en aftale inden du besøger os i butikken. Når du er godkendt modtager du en mail med en lånekode, som kan anvendes til betaling i butikken.

Ved Benzon Arms kan du underskrive lånedokumentet med NemID. Husk billedlegitimation (fx kørekort eller pas) og dit NemID kort.


Klik her for at blive forhåndsgodkendt hos Lånlet


Eller kom forbi værkstedet og udfyld en låneansøgning online, du får svar med det samme. Lånedokumentet underskriver du med NemID. Nemmere kan det ikke være.

logo-laanlet-big.png

Repræsentativt eksempel – 23 mdr. rentefrit:
Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 23 mdr., er den månedlige ydelse 1.946 kr. Debitorrenten er 0,0% i hele lånets løbetid. ÅOP er 12,1%, og de samlede kreditomkostninger er 4.758 kr. Det samlede beløb du skal betale er 44.758 kr.
Fortrydelsesret: Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.